Bokklubb


Sjösala förlags bokklubb:
Vi är ett litet förlag med ambitionerna att ge ut litteratur som väcker debatt. Inom detta ryms såväl politik i stort som feminism, miljö och antirasism. Vi ger också ut spektakulärt formgivna nyutgåvor av klassiker som på sin tid väckte debatt och en och annan debutant.

Hur bokklubben går till:
Som medlem i bokklubben så får du en bok i kvartalet, det vill säga totalt 4 böcker om året. Det tycker vi är en lagom takt, med allt annat en har runt omkring sig. Det finns inget som helst köptvång i klubben. I och med att vi skickar ut böcker till dig så får du också veta vilken titel som kommer näst. Vill du inte ha den så mailar du bara oss och meddelar det. Du behöver inte köpa ett visst antal böcker innan du får gå ur, vi vill att du ska vara med så länge du tycker det är roligt! Varje bokpaket kostar 250 kr och i ditt väkomstpaket får du alltid tre böcker. Frakt ingår alltid i detta. Det tillkommer inget annat.

Ditt välkomstpaket:
Du väljer själv vilka tre böcker ur vår produktion du vill ha i ditt välkomstpaket. Oavsett vilka tre du väljer är priset 250 kr (inklusive frakt).För att läsa mer om respektive titel gå till butiken.


 

Sjösala förlags Bokklubb

Pris:
250 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:

Innan du slutför din beställning glöm inte att meddela oss i densamma vilka tre böcker du vill ha i ditt välkomstpaket.