Nybörjarlyckan

I väntan på att Bolagsverket ska registrera att vi faktiskt finns och existerar som förlag, är det ungefär sjuttonhundra saker som måste fixas. Det känns ungefär, gissar jag, som för den ohändige att ställas inne i ett rum utan väggar, golv och tak med lite virke, cement och plugg och en röst som säger MEN BYGG DÅ. Vi famlar lite i luften, börjar bygga, vet inte riktigt var. Från en grund som inte tidigare har funnits. På blott några veckor har vi dock lärt oss mer om moms, skatt, hemsidesbygge, upphovsrätt och print-on demandtryck än vad vi trodde gick. Som en ny värld. Älskar't!
Jag tvingas dock bromsas upp alldeles för ofta då jag samtidigt jobbar natt nästintill heltid för tillfället. I min vilda oekonomiska fantasi så skulle jag mycket hellre sitta dygnet runt med detta just nu. Bit ihop. Treva!
Förlagsbyggandet i kombination att det byggs en bebis i min mage. Det är banne mig oslagbart!
Kärlek. /Eder, Åsa

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln