Facebookirritationen

Den har kommit att bli en folksjukdom. Man pratar om den på jobbet, i spårvagnen, på tunnelbanan och vid matbordet. Jag vidrör naturligtvis det känsliga ämnet:

 

F A C E B O O K I R R I T A T I O N E N .

 

Sjukdomen som triggar igång var facebookmedlem till vanvett. Som sprider sig som den värsta spam genom det världvida internettet. Får folk att kåras av obehag. Att kanske helt ändra bild av en person. Måhända till och med att kräkas på sin nästa! Och eftersom sjukdomen muterar; iriitationen ser olika ut beroende på hos vem den dyker upp, så finns idag inget annat botemedel än blockering, vilket ofta är en omöjlighet i sig, då personen som i sin fråga triggar igång facebookirritationen, själv kan upptäcka att denne blivit blockad. 

 

Det som väcker min irritation mest är folk över arton som skickar mail om *roliga tjejlekar* eller skriver *ler* med dessa vidriga stjärnor runt. Jag. Får. Sura. Uppstötningar. Och dessa evinnerliga smileys. Som VUXNA använder sig av. I långa rader! Det jag stör mig på nu också, när jag är gravid, är alla som pluppar upp och ska lägga sig i, som aldrig har kommenterat mina statusinlägg tidigare. Som så fort jag skriver något om mitt humör ska kommentera att det är för att jag är gravid. Som att jag aldrig hade bergådalbanor i humöret innan jag blev på smällen, HALLÅ! 

 

Jag vet att folk likväl stör sig på mig. Alla har sina egna facebookhatare. Ibland har jag märkt hur någon tagit bort mig från vänlistan, väldigt diskret, inga notifications eller förklaringar, bara borttagen, puts väck. Vi får se hur det blir nu?

 

Eder/ Åsa

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln