Nattöppet

Vi har nattöppet på kontoret. Klockan är strax efter fem och inte ens morgontidningen har ämnat dimpa ner på lådan än. Kaffet puttrar och tekokarn bubblar. 

 

Idag står korrläsning på mitt schema. Av en fantastisk bok ni kommer att kunna läsa i framtiden. Korrar under täcket. Vill aldrig lämna vår nya säng. Tänker att det är förlåtet att förlägga kontoret till sängen den här tiden på dygnet. 

 

Det hände något märkligt igår.  Vi såg vår förlagsbebis på TV. Eller på ultraljud som det kallas, trots att ljudet var avstängt. Det var en spänstig bebis därinne, hjärtat satt på rätta stället och tårna var tio till antalet. Den ser ut att kunna ha kapacitet att börja arbeta i tidig ålder i förlaget.

 

HELT FANTASTISKT ATT HUMLAN VERKAR FRISK! 

 

Så jag är en glad blivande redaktör och mor idag.

 

Eder/Åsa.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln