Alltså. Klart det inte skulle bli så enkelt.

Vi fick rådet att när vi skulle beskriva vår verksamhet i bolagsordningen som man ska skicka in för företagsregistrering så skulle vi bredda oss lite, inte vara så precisa. Detta för att vi ska kunna innefatta till exempel bokreleasefester och dylikt i verksamheten. Skriver vi bara "utgivning av böcker" så är det bara just det vi får göra. Mitt största tjat i förlaget är att vi MÅSTE HA TYGVÄSKOR ATT SÄLJA (med vår logga såklart).

M Å S T E.

Detta gjorde att vi, utan att tänka så värst mycket mer, fyllde i att vi skulle bedriva "detaljhandel" på  verksamheten. Haha. Fick ett mail av handläggaren på Bolagsverket som undrade vilken form av detaljhandel vi skulle driva, om det var livsmedel eller bilar, eller  vad? Så fick vi då lämna in en ny bolagsordning. Skam den som ger sig, stöter handläggaren inte på ytterligare svårhanterliga komplikationer så ska bolaget registreras imorgon. IMORGON! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln