Romandebut & Sjösalavår 2012

I våras kom idén ifatt oss. Att ta beslutet att verkligen starta ett förlag. Över sommaren har vi tänkt, planerat, haft möten, pratat med framtida arbetspartners och förankrat idén, för såväl oss själva som för vår omgivning. Den första oktober sattes det första spadtaget ner i sanden på riktigt. Nu har vi kommit så långt med förlaget att vi finns registrerade, har två böcker klara för utgvining under våren, och har en fungerande hemsida. Vi har också planer på att ge ut en bokserie. Den är vi lite hemlighetsfulla med innan det är helt bestämt, ty det är en ack strålande idé!

 

De två böckerna som är helt bestämda och klara att ges ut, är dels Daniel Martinez fabulöst fina debutroman Det Jorden Vill, och dels en årsbok som belyser de största händelserna 2011. Vi kommer snart med mer information om båda dessa böcker som naturligtvis kommer att gå att förhandsboka här på hemsidan vart det lider. Själv längtar jag så att det kryper i skinnet på att Daniels roman ska skickas in för tryck.

 

Och förresten. Kontoret är nu monterat. Köksbordet är ett minne blott.

 

Eder/Åsa

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln