Tappade kontakten i badkaret, så bara BZZZZZ!

Ni vet klyschan "Åh, vi får aldrig tappa kontakten", men likt förbannat så gjorde jag det ändå, jag tappade kontakten i badkaret och så bzzzzzz. Närå, men ni vet hur lätt det är att glida ifrån varandra. Företeelsen sker ofta när man flyttar från en stad till en annan eller kanske tar studenten. Man slutar på ridskolan eller går från att vara punkare till att bli ett mods. Antalet gånger under livet man separeras ofrivilligt från människor man tycker om, är alldeles för många, enligt mig. Jag tycker om människor. De gör avtryck. 

 

En av dessa människor som jag stundom kommer på mig själv att sakna extra mycket är Sanna, min forna arbetskollega från Grimmans akutboende. Hip hop-Sanna. Underbara, bästa finska wannabe-blatte Sanna-Panna. Och fan att vi aldrig ses! Förresten är det inte så konstigt. Det är inte direkt så att vi ramlar på varandra när vi dansar till Håkan Hellströms Ramlar på någon klubb. Nej, Sanna har så sjukt dålig musiksmak att hon bara lyssnar på skakapårumpan-r'n'b och Hip Hop och aldrig, alltså A L D R I G sätter sin gympadojjaprydda fot på en endaste liten indieklubb. Och när jag går på Myrorna och letar trasiga tantklänningar i grälla färger så hänger hon på coolaste amerikanska websiterna och beställer stora t-shirts som det står I AM HIP HOP på. Ni ser. Det är förjävligt detta. Och som jag avundas hennes nuvarande arbetskollegor! Som får förtära ljuva Sannabakade sockerkringlor, dela Ben & Jerrys med henne och lyssna på Mama Cita. Det är fan få förunnat att ha en sådan grym kollega. 

 

Jag ville bara säga det Sanna, så bäst är du! Och aldrig glömd! Puss på rej!¨

 

(När jag saknar Sanna extra mycket går jag in och läser hennes fabulöst roliga förortsblogg GLIDAREN)

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln