Skämskudden på!

Alex Schulman älskar Jan Guillou. Jag älskar Alex Schulman. Han är så jävla kul. Hans talkshow Schulman Show är banne mig det roligaste som går på svensk TV just nu. Och programmet går ju inte ens på svensk TV, utan på Aftonbladets webb. Men hur som helst, så himla mycket roligare är det att se en mänsklig Schulman rodna när Guillou gör entré, än att se den medietränade och ack så trista Kristian Luuk sitta med sina inbjudna polare i På Spåret och vara pretto och lite södermalmshögfärdigt. Läs Johan Cronemans krönika om hipsterversionen av På Spåret, vettja. Schulman Show har faktiskt, lite förvånande ändå, däremot lyckats att inte alls bara bjuda in Alex närmaste creddiga mediavänner till studion. Både folkkäringar och politiker plus fiender till Schulman har tagit plats soffan med trasig stomme (soffan går sönder i cirka varje program). Även den till huden så bleka, musikrecensenten Markus Larsson, är färgstark i panelen. Jag saknar dock Ann Söderlund litegrann. Hanna Widell är, nja, sådär skojig. 

 

Saker som gör att Alex Schulman är extra kul:

Han gillar typ inte musik. Hur kan man inte gilla musik? 

Han rodnar och fladdrar med händerna när han blir nervös. Väldigt ofta.

Dödslöpsedlarna i Schulman Show. Kolla in den jobbiga stämningen när E-Type är med. 

 

Hur som helst. Jag hade totalt missat att Alex Schulman nu har en egen julkalender. Har bara sett Lucka Nummer 3, som är fantastiskt rolig. Here it is. Sätt på er skämskudden! Såsom jag gör när jag erkänner att jag tycker att Schulman Show är Sveriges roligaste talkshow sedan Knesset. 

 

En sak jag undrar dock, är om Schulmans senaste bokomslag är ironiskt? Jag hoppas det. Annars är det väldigt fult. Kanske får veta om jag läser boken? Ett PR-trick för ökade försäljningssiffror helt enkelt?

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln