Rädda Optimal Press!

För ungefär ett år sedan var jag praktikant på Galago. Som jag kanske redan tidigare nämnt så är Galago min allra största förlagsförebild, de ger verkligen ut allt de ger ut med hjärta och det är SÅ. JÄVLA. FINT. (Vi ämnar göra detsamma.) Ett annat serieförlag som bland annat gett ut en av mina personliga favvosar, bästa Åsa Grenwall, är Optimal Press. Imorse läste jag att de åkt på en skattesmäll och hotas lägga ner om de inte lyckas få ihop stålars. Nu går de ut med en jätterea och jag vill slå ett slag för den! Gå in och shoppa loss! Prima födelsedagspresenter till dig själv och resten av dina fränder! Perfekt vinterläsning! Det ska jag göra. Prick nu.

 

TILL OPTIMAL PRESS REA!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln