Vegetarian. Inte för att uppröra.

Ni som känner mig, antingen irl eller via facebook, vet att jag är vegetarian och inte helt sällan tar upp det i mina facebookstatusar. Varför? För att jävlas med er? För att skaffa ovänner? För att provocera er till vansinne? Nej tack. Jag blir ledsen när folk tycker illa om mig (jätteledsen), så det är absolut inte min målsättning. Anledningen är helt enkelt att det är en fråga som alltid hamnar i skymundan och bagatelliseras trots att den är så himla viktig. Viktig för mig, viktig för miljön, viktig för världens svältande befolkning och viktig för de djur som far illa på grund av vår köttkonsumtion. I slutändan är den jäkligt viktig för dig som läser detta och mina efterföljande blogginlägg också.

 

Jag frågade i min facebookstatus "Varför äter du djur" och fick väldigt många svar. Har bestämt mig för att bemöta dem, argument för argument. Ett argument - ett blogginlägg. Kommer ni på fler argument till varför man ska äta kött så ge dem till mig! Och kommentera gärna!

 

Varsågoda!

 

 

 Eder / Åsa.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln